nadin-n
13.12.2010, 22:30
Добрый вечер!!!
Добрый вечер все-все-все!
Господи Иисусе Христе, Сыне Божий, Ты бо рекл еси пречистыми усты Твоими:"Аминь глаголю вам, яко аще двое от вас совещаются на земли о всякой вещи, еяже аще просите, будете иметь от Отца Моего, Иже на небесех: где же два или трое собрались во имя Мое, то есьм Аз посреде их". Непреложны словеса Твоя, Господи. милосердие Твое беспрекладно и человеколюбию Твоему несть конца. Сего ради молим Тя: даруй нам, рабам Твоим( имена) согласившимся просить Тя ( просьба) исполнения нашего прошения. Но обаче не якоже мы хотим, но якоже Ты. Да будет во веки воля Твоя. Аминь.
Младенцы - Валентин, Андрей, Глеб, Ксения, Апполинария, Апполинария, Елена(Милана), Тимофей, Вадим, Борис, Дмитрий, Дмитрий, Дмитрий, Илья, Егор, Владислав, Артемий, Артемий, Екатерина, Константин, Александр, Сергей, Виктория, Даниил, Вера, Кристина, Ярослав, Дионисий, Таисия, Андрей, Виктория, Ангелина, Семен, София, Иоанн, Александр , Злата, Мария,Кирилл, Виринея , Анна, Максим, Елисавета, Дарья, Никита, Александра. Отроки - Эвелина, Иулия, Иоанн. Р.б. - Марина, Ксения ,Елена, непраздная Вероника,Виктория,Ольга, Анна
nadin-n
15.12.2010, 22:17
Доброго вечера всем!!!
nadin-n
16.12.2010, 22:08
Доброго вечера всем!!!
rehlova2006
17.12.2010, 19:25
мы с вами!
petrova.e.l
17.12.2010, 22:05
Девчата, добрый вечер!
nadin-n
17.12.2010, 22:31
всем доброго вечера!!!
nadin-n
18.12.2010, 22:18
добрый вечер, девочки!!!
девочки ,всем добрый вечер !
nadin-n
19.12.2010, 22:27
Всем доброго вечера!!!
nadin-n
20.12.2010, 22:24
Девочки, добрый вечер!!!
здравствуйте всем !
Господи Иисусе Христе, Сыне Божий, Ты бо рекл еси пречистыми усты Твоими:"Аминь глаголю вам, яко аще двое от вас совещаются на земли о всякой вещи, еяже аще просите, будете иметь от Отца Моего, Иже на небесех: где же два или трое собрались во имя Мое, то есьм Аз посреде их". Непреложны словеса Твоя, Господи. милосердие Твое беспрекладно и человеколюбию Твоему несть конца. Сего ради молим Тя: даруй нам, рабам Твоим( имена) согласившимся просить Тя ( просьба) исполнения нашего прошения. Но обаче не якоже мы хотим, но якоже Ты. Да будет во веки воля Твоя. Аминь.
Младенцы - Валентин, Андрей, Глеб, Ксения, Апполинария, Апполинария, Елена(Милана), Тимофей, Вадим, Борис, Дмитрий, Дмитрий, Дмитрий, Илья, Егор, Владислав, Артемий, Артемий, Екатерина, Константин, Александр, Сергей, Виктория, Даниил, Вера, Кристина, Ярослав, Дионисий, Таисия, Андрей, Виктория, Ангелина, Семен, София, Иоанн, Александр , Злата, Мария,Кирилл, Виринея , Анна, Максим, Елисавета, Никита, Александра. Отроки - Эвелина, Иулия, Иоанн. Р.б. - Марина, Ксения ,Елена, непраздная Вероника,Виктория,Ольга, Анна
Даш, ты уже знаешь про маленькую Дашеньку? Так больно на душе...
Девочки,Ангелинку(мама Ольга мама Ангелочка) вернули в реанимацию.Очень волнуюсь.
Вика мама Данюши
21.12.2010, 1:18
Господи, помоги!!!! @@@@@@@@@@@@@@@@@@
nadin-n
21.12.2010, 22:32
Доброго вечера всем!!!
Перенесу с вашего позволения поближе молитву.
Младенцы - Валентин, Андрей, Глеб, Ксения, Апполинария, Апполинария, Елена(Милана), Тимофей, Вадим, Борис, Дмитрий, Дмитрий, Дмитрий, Илья, Егор, Владислав, Артемий, Артемий, Екатерина, Константин, Александр, Сергей, Виктория, Даниил, Вера, Кристина, Ярослав, Дионисий, Таисия, Андрей, Виктория, Ангелина, Семен, София, Иоанн, Александр , Злата, Мария, Кирилл, Виринея, Анна, Максим, Елисавета, Никита, Александра. Отроки - Эвелина, Иулия, Иоанн. Р.б. - Марина, Ксения ,Елена, непраздная Вероника,Виктория,Ольга, Анна.
nadin-n
22.12.2010, 22:18
Доброго вечера!!!
petrova.e.l
23.12.2010, 22:16
Добрый вечер , девчата!!!
Господи помоги!!!!@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@@@@
petrova.e.l
24.12.2010, 22:36
Доброго вечера, девочки!!!!
petrova.e.l
25.12.2010, 22:13
Всем, доброго вечера!!!!
Firefox
25.12.2010, 22:38
Всем добрый вечер!
petrova.e.l
26.12.2010, 22:08
Доброго ,всем, вечера!!!
nadin-n
26.12.2010, 22:10
Добрый вечер, девочки!!!
petrova.e.l
27.12.2010, 22:14
Девочки, доброго вечера!!!!!
nadin-n
28.12.2010, 22:17
Доброго вечера всем, девочки!!!!
nadin-n
30.12.2010, 22:26
Доброго вечера всем!!!
Перенесу с вашего позволения поближе.
Младенцы - Валентин, Андрей, Глеб, Ксения, Апполинария, Апполинария, Елена(Милана), Тимофей, Вадим, Борис, Дмитрий, Дмитрий, Дмитрий, Илья, Егор, Владислав, Артемий, Артемий, Екатерина, Константин, Александр, Сергей, Виктория, Даниил, Вера, Кристина, Ярослав, Дионисий, Таисия, Андрей, Виктория, Ангелина, Семен, София, Иоанн, Александр , Злата, Мария, Кирилл, Виринея, Анна, Максим, Елисавета, Никита, Александра. Отроки - Эвелина, Иулия, Иоанн. Р.б. - Марина, Ксения ,Елена, непраздная Вероника,Виктория, Ольга, Анна.
Девочки , здравствуйте. С Наступающим ! Господи , спасибо за всё и просим лишь обо дном , пусть все деточки будут здоровы , Спаси и сохрани нас всех пожалуйста...
petrova.e.l
2.1.2011, 22:21
Доброго вечера, девчата!!!!
Вечер добрый
petrova.e.l
3.1.2011, 22:33
Девочки, здравствуйте!!!!
petrova.e.l
5.1.2011, 21:56
Девочки, приветствую всех!!!!
Добрый вечер всем!!!!
Младенцы - Валентин, Андрей, Глеб, Ксения, Апполинария, Апполинария, Елена(Милана), Тимофей, Вадим, Борис, Дмитрий, Дмитрий, Дмитрий, Илья, Егор, Владислав, Артемий, Артемий, Екатерина, Константин, Александр, Сергей, Виктория, Даниил, Вера, Кристина, Ярослав, Дионисий, Таисия, Андрей, Виктория, Ангелина, Семен, София, Иоанн, Александр , Злата, Мария, Кирилл, Виринея, Анна, Максим, Елисавета, Никита, Александра. Отроки - Эвелина, Иулия, Иоанн. Р.б. - Марина, Ксения ,Елена, непраздная Вероника,Виктория, Ольга, Анна.
девочки , здравствуйте
petrova.e.l
10.1.2011, 22:05
Доброго вечера, девочки!!!
petrova.e.l
11.1.2011, 22:27
Всем, доброго вечера!!!!